prihlásenie
meno
heslo
kalendár
« Marec 2024 » 
PoUtStŠtPiSoNe
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
užitočné odkazy
Košice
Pondelokpolojasno16/9°C
Utorokpolojasno19/7°C
Stredajasno21/9°C
Štvrtokbúrky17/8°C
Piatokpolojasno18/8°C
slnko 5:50 / 19:19
o nás
| Bodie | Boni | Diki | Fasci | Grabi | Ivan | Karči | Rogi | Šegi | Slnce |
Šegi
MenoAlexander Molnár
Dátum narodenia4.1.1980
BydliskoKosice
Zamestnaniejediny nezamestnany na vonku.sk :)
Momentálny rodinný stavslobodny, bez deti a zavazkov
Záľuby a koníčkyturistika, film, knihy, futbal, cyklistika, pocitace, vytvarne umenie (hlavne obdobie renesancie), cestovanie ... a mnoho inych. skoda len, ze na vsetky casu niet.
Životné priorityLudia - rodina, kamarati
SnyTych by bolo :)
Čo ma dokáže vytočiťAni sam neviem
Čo ma dokáže potešiťUprimny usmev, mile slovo, nesebecke prianie (napr. jedno pekne sa da najst v karciho profile). a ked vidim, ze sa ludia mojmu srdcu blizki maju dobre.
V čom som najasi v nicom, ale vobec na to nestve
Môj prvý výlet s touto partiouTo zalezi... s Dikim 1994, s Boni a Panky ~2003, zvysok 2006. Az na Bodieho, ten sa mi doteraz uspesne vyhyba :)))
Najväčšia chyba v životeCo ja viem?
Najlepšia vec akú som v živote spravilAni tu neviem odpovedat. Bohuzial som do vienka nedostal jasnovidne schopnosti. Nie som schopny povedat, ze vec, ktora sa mi teraz javi super, bude sa tak javit i v buducnosti...
Čoho sa nechcem dožiťByt silne nespokojny sam so sebou
Ešte raz by som chcelVidiet Dikiho poriadne slapat :)
Obľúbená hudbaTak rozne, Daniel Landa, ale i klasika... nemam vyhraneny vkus
Obľúbený citátObrat tvar k slnku a vsetky tiene padnu za teba
Obľúbená knihaQuo vadis, Burlive vysiny
Obľúbený filmShawshank redemption, Braveheart, Pulp fiction, Posledny mohykan, Americka krasa
Obľúbené jedloNemam. Mnohe si viem vychutnat. A aj si vychutnavam, ked sa da. Kazde ale inym sposobom
Obľúbené miesto / krajina / pohorieSlovenskooooo :)
Obľúbený nezmyselAj tych vie viac....ze Diki nevladze (Matus tomu veri), ze Dalibor nevladze (Mato tomu veri), ze Panky nevladze (Panky tomu veri)
Obľúbený nápojvoda, dobra chladena, najlepsie z (nekontaminovaneho) pramena v lese. (Nastastie na SVK takych zatial dost)
Ako sa vidím jaLiberalne zmyslajuci, s nezanedbatelnym sklonom k lenivosti
Čo sa mi páči na chodení vonkuludia (okolo vonku.sk :) a i ini) priroda, pohyb
Tri veci ktoré by som si zobral na pustý ostrov 
Navštívené krajinyje ich viac, nechce sa mi vypisovat (nebudem machrovat :) ... mozno niekedy doplnim
Povedali o mneNeverte klebetam! :)
Grabiho poznámkaMomentálne kondične najlepšie vybavený účastník naších výletov, schopný niekoľko dní nosiť sám celý štvormiestny stan, Katkine oblečenie (toho našťastie nebýva veľa), Katkine jedlo, pár vlastných vecí, a pri tom všetkom zostať najrýchlejší. Povestný teóriou, že značkové veci sú len predražené neznačkové veci, a tak svoju výstroj rýchlo obmieňa v dôsledku predčasného opotrebovania či nefunkčnosti. Dobráčisko s večným úsmevom na tvári schopný tvrdiť, že v daný deň prejdeme za posledné dve hodiny viac než za prvých desať, keď už melieme z posledného.
Účasti (38) 2012: Magnezitárska 60-ka, Revúca - Stratená, Hrebeňom Veľkej Fatry 2011: Rumunsko: Muntii Vladeasa a Apuseni , Svadba Ivana a Lenky, Levočské vrchy, Splav Moravy, Veľká noc - Súľovské a Strážovské vrchy, Plešivecká planina 2010: Jesenný Kras 2010, Nízke Tatry - východná časť, 30+30, Veľká noc - Litava 2009: Ukrajina - Boržavská polonina, Bachureň, Branisko, Svadba Boni + Grabi, Veľká noc 2009, Oslava Ivanovej 30-tky, Svadba Panky a Dalibor 2008: Muráň, Kojšovka - Košice, Rumunsko 2008 - Retezat, Bočnými hrebeňmi Nízkych Tatier, Chočské vrchy, Veľká noc v Rudohorí, Martinské hole s matfyzákmi, Malá Fatra 2007: Vietor a hmla alias klasické Nízke Tatry, Veľká Fatra + Kremnické vrchy, Pamír 2007, Ukrajina, Veľká noc 2007, Nízke Tatry - bočný hrebeň, Oravská Magura 2006: Silvester 2006, Cesta hrdinov SNP, Súľovské vrchy, Nízke Tatry
ŠegiŠegiŠegi